O zi in Delta Dunarii

Ma consider un fotograf de nunta. De ce? In primul rand pentru ca imi place fotografia, imi plac oamenii si expresiile lor. In al doilea rand, pentru ca am fotografiat, si sper sa fotografiez in continuare, nunti, asa cum sunt ele, cu distractie, stres, discutii in contradictoriu si miri fericiti!
Ce face un fotograf de nunta cand merge intr-o excursie in Delta Dunarii?
Simplu, se adapteaza, sta cu ochii, ca la nunta, sa vada tot ce se intampla, ridica aparatul de fotografiat, incadreaza si declanseaza.
Luni 30 iulie am facut o excursie in Delta Dunarii, prin intermediul www.descoperadeltadunarii.ro
De la debarcaderul  Tulcea Port Aval  am plecat 10 turisti, intr-o barca in care puteau incapea cel putin 15 persoane. O barca rapida condusa de Iulian Smirnov, un tanar entuziast, originar din Satul Mila 23
Am plecat la ora 8 si am revenit in Portul Aval in jurul orei 19.00. Au fost 11 ore in care m-am erijat in fotograf de wilde_life, dar si fotojurnalist. Iulian Smirnov ne-a plimbat pana la Padurea Letea, pana unde am vazut  Garla Sontea, Lacul_Nebunul, Lacul Furtuna, am coborat pe canalul 36, Garla Sireasa, Satul Mila 23 ,Lacul Radacinoasa, Lacul Trei Iezi, Lacul Bogdaproste, Dunarea Veche, Canalul Madgearu si satul Letea.
Am vazut o parte din speciile de pasari care traiesc in Delta Dunarii, iar in Padurea Letea, batranul arbore secular, minunatii cai salbatici si dunele de nisip.
Excursia s-a incheiat cu o masa specific pescareasca, respectiv ciorba de peste si plachie, servita in satul Letea.
Ii multumesc lui Iulian Smirnov pentru bunavointa si rabdarea de care a dat dovada, fata de noi, turistii veniti din Constanta, Cluj, Republica Moldova sau Cehia,
Prin fotografiile de mai jos sper sa fi facut un rezumat al excursiei de o zi in Delta Dunarii.