Despre noi

          Suntem o echipă dinamică, din Constanța, cu experiență de 7 ani de zile în domeniul fotografiei și videografiei de eveniment. Profesionalismul, dinamismul, amabilitatea și promptitudinea ne caracterizează, făcând ca toți clienții noștri să fie foarte mulțumiți de serviciile noastre.

          Oferim cele mai bune soluții în imortalizarea și filmarea evenimentelor din viața dumneavoastră.

          O fotografie bine realizată, înseamnă mult mai mult decât a încadra un subiect și a apăsa butonul declanșator. Asemenea altor forme de artă, o fotografie bine executată trebuie să transmită o idee sau un mesaj, într-un fel sau altul. Fotografia implică sacrificii, imaginație, și nu în ultimul rând cunoștințe de bază în tehnici de fotografiere. Realizarea unei fotografii artistice are la bază, în primul rând, inspirația și cunoștințele fotografului, cumulate cu subiectul fotografiat și mediul în care se realizează fotografia.

          Pasiunea pentru fotografie, în special cea conceptuală și de eveniment a făcut să aprofundăm cunoștințele prin diferite cursuri, workshop-uri, conferințe,  cărți de specialitate și internet.

           Avem oferte personalizate pentru cerințele dumneavoastră și vă asigurăm calitate în ceea ce privește serviciile noastre.